Rozrywka

“Kuchenne rewolucje” w Piekarach Śląskich. Magda Gessler Modry Kociołek zamieniła w…?

Published on

Już dziś, 2 września premiera nowego sezonu programu Kuchenne rewolucje. Po raz kolejny Magda Gessler pomoże innym restauratorom wyjść na prostą. Co zobaczymy nowej edycji?

Charakterystyka programu

Magda Gessler to niewątpliwie jedna z największych jak i najbardziej lubianych gwiazd polskiego show-biznesu. Restauratorka, właścicielka, a także współwłaścicielką wielu lokali gastronomicznych dzieli się swoją wiedzą gastronomiczną, pomagając również innym właścicielom restauracji. Kuchenne rewolucje to program, w którym Magda Gessler przyjeżdża do restauratorów, którzy niekoniecznie radzą sobie z prowadzeniem lokali. Wielokrotnie poznajemy ich problemy zahaczające o życie prywatne, które często przekładają się na biznes. Doświadczona, charyzmatyczna i pełna pomysłów Magda swoimi szkoleniami oraz remontami uratowała niejedną restaurację.

Zobacz także: Zabawna wpadka Magdy podczas kręcenia Kuchennych rewolucji – padniecie ze śmiechu!

Modry Kociołek zamienił się w Laboratorium Chleba

Magda Gessler nie spoczywa na larach. Od 11 lat podróżuje po całej Polsce pomagając zagubionym restauratorom. Jak się okazuje, nie zamierza przestać, a już dziś, 2 września 2021 roku, o godzinie 21:30 na stacji TVN zobaczymy premierowy odcinek najnowszej, 23. edycji Kuchennych rewolucji.

Jak dowiadujemy się z oficjalnej strony stacji, Magda odwiedzi m.in. Inowrocław, Zabrze i Jawor, natomiast już dziś zobaczymy przemianę lokalu o nazwie Modry Kociołek w Piekarach Śląskich. Restauracja prowadzona jest przez Ewę i jej męża Wojtka, jednak oboje nie radzą sobie z zarządzaniem ludźmi, co jest kluczowym problem. W lokalu pracują również dwie córki pary, przy czym jedna z nich jest w ciąży. Niestety to one najczęściej spotykają się z narzekaniem “szefów”. Restauracji grozi zamknięcie. Czy Magda pomoże rodzinie wykaraskać się z problemów?

Magda Gessler

Restauratorka zadecydowała o szeregu zmian, które należy wprowadzić w lokalu, aby postawić go na nogi. Nazwę zmieniono na Laboratorium chleba, gdzie obecnie serwuje się hamburgery wołowe, wieprzowe jak i z dzika czy zapiekanki z różnego rodzaju dodatkami. Jak sama nazwa wskazuje, w restauracji nie brakuje również świeżego, pysznego chleba. Trudno nie wspomnieć również o zmianie wizualnej lokalu. Postawiono na stonowane kolory, brązy i zielenie, a na ścianach pojawiły się również zdjęcia chlebów.

Jak oceniacie rewolucję?

źródło: Instagram Magdy Gessler / Kuchennych rewolucji, TVN

Click to comment

Exit mobile version