Rozrywka

“Kuchenne rewolucje” w Bydgoszczy: “Gusto Kuchnia & Wino” to teraz “Dzikowisko”. Właściciele tonęli w długach!

Published on

W pierwszym odcinku nowego sezonu “Kuchennych rewolucji” Magda Gessler zawitała do Bydgoszczy, gdzie swoją restaurację prowadzili Ania i Jakub. Gigantyczne długi zmusiły ich do sięgnięcia po pomoc. Czy Magdzie Gessler udało się odczarować to miejsce?

Kuchenne rewolucje w Bydgoszczy

W sercu Bydgoszczy, gdzie każdy zaułek emanuje urokiem minionych czasów, rozgrywała się historia restauracji “Gusto Kuchnia i Wino”. Ania i Jakub, pełni pasji do kulinariów, postanowili przekształcić swój skromny zakątek w coś znacznie większego. Początkowo było to jedynie marzenie o przyszłości pełnej smakowitych doznań, jednak szybko zamieniło się w trudną batalię o przetrwanie. “Gusto Kuchnia i Wino” miało być niezwykłym miejscem prowadzonym z pasją przez małżeństwo, Anię i Jakuba. Coś, co zaczęło się jako skromny lokal, przerodziło się w kulinarne marzenie. Ich pragnienie stworzenia wyjątkowej przestrzeni zainspirowało ich do wynajęcia większego lokalu i przystąpienia do ambitnego remontu.

ZOBACZ TAKŻE: “Kuchenne rewolucje”: Smutne wieści. Nie żyje założycielka karczmy “Obrochtówka”

Niestety, to, co początkowo wydawało się spełnieniem ich marzeń, szybko zamieniło się w rzeczywistą walkę z problemami. Kosztowny remont pochłonął nie tylko ich życiowe oszczędności, ale również pogrążył ich w gąszczu długów. Marzenia zamieniły się w koszmar, a Ania i Jakub znaleźli się na skraju bankructwa, zmuszeni do ciężkiej pracy, by utrzymać swoją wymarzoną restaurację.

W obliczu narastających długów, które groziły upadkiem ich przedsięwzięcia oraz utratą domu, małżonkowie musieli podjąć trudną decyzję. Czy ich marzenie okazało się zbyt wygórowane? Jakub i Ania stanęli na krawędzi przepaści, zastanawiając się, czy uda im się uratować nie tylko swoją restaurację, ale także całe życie przed finansową katastrofą.

Restauracja “Gusto Kuchnia & Wino” to teraz “Dzikowisko”.

Magda Gessler zdecydowała się zmienić nazwę restauracji na “Dzikowisko”. Już sama nazwa zdradza, że w menu króluje dziczyzna. Komentarze gości, którzy mieli okazję skosztować dań po przeprowadzonej rewolucji, mówią same za siebie.

“Było mega pysznie 🔥 Dziękujemy i wrócimy 🧚‍♀️”

“To była najlepsza beza, jaką kiedykolwiek jadłam 😻”

“Byłam, widziałam i smakowałam. Przepyszne jedzonko. Dziczyzna pierwsza klasa.”

Pierwszy odcinek nowego sezonu “Kuchennych rewolucji” zostanie wyemitowany 7 marca 2024 roku na antenie stacji TVN o godzinie 21:35.

Źródło: Instagram / Facebook / TVN

Click to comment

Exit mobile version