Maffashion wydała kolejne oświadczenie. Nie wytrzymała: „Na litość!”

11 lipca 2022
Przez: : W.M.

Od kilku dni media żyją głośnym rozstaniem Julii Kuczyńskiej i Sebastiana Fabiańskiego. Para, która dwa lata temu powitała na świecie synka, potwierdziła, że ich związek się rozpadł. Teraz Maffashion wydała kolejne oświadczenie, w którym prosi o wyjątkowo istotną kwestię.

Rozstanie Maffasion i Fabijańskiego

Julia Kuczyńska i Sebastian Fabijański od kilku lat tworzyli związek. Mimo iż relacja blogerki i aktorka wzbudzała ogólne zainteresowanie opinii publicznej, oni sami nieczęsto wypowiadali się na temat swojego życia prywatnego. We wrześniu 2020 roku Kuczyńska razem z partnerem powitali na świecie synka.

O kryzysie w związku pary mówiono już od dawna. Oliwy do ognia dodał oczywiście fakt, kiedy do sieci trafiły wspólne nagrania pomiędzy Fabijańskim i słynną skandalistką Rafalalą. Początkowo aktor twierdził, że jego kontakt z celebrytką utrzymywany był w ramach tajemniczego projektu, który miał mieć na celu promocję filmu Inny ludzie, jednak szybko okazało się, że tłumaczenia te nie miały wiele wspólnego z prawdą. Kilka dni temu Fabijański postanowił przerwać milczenie i zaprzeczył swoim początkowym twierdzeniom. Sebastian przyznał, że jest szantażowany i zastraszany przez pewną osobę.

Po niedługim czasie Maffashion wydała oświadczenie na swoim profilu w mediach społecznościowych. Influencerka opublikowała obszerną relację, w której przyznała, że jej związek z ojcem Bastiana rozpadł się trzy tygodnie wcześniej.

Zdjęcie Maffashion
Maffashion/ fot. AKPA

Maffashion wydała nowe oświadczenie

Julia zamieszczając w sieci oświadczenie, w którym przyznała, że jej związek z Fabijańskim się rozpadł, podkreśliła, że ich relacja nigdy nie była medialna i nie chce wywlekać na światło dziennie szczegółów ich rozstania.

Zobacz także: Maffashion skomentowała rozstanie z Fabijańskim. Wyznała całą prawdę.

Niewątpliwie ostatni szum wokół rozstania Maffashion i Fabijańskiego sprawił, że portale rozpisuję się o ich życiu. Kuczyńska, która jak sama wielokrotnie podkreślała, stara się chronić prywatność swoją i swojej rodziny, w końcu nie wytrzymała i zaapelowała na swoim profilu na Instagramie. Jej prośba skierowana była do mediów.

„Media, proszę, nie publikujcie wizerunku naszego syna w pojawiających się newsach. Na litość!” – napisała

Maffashion wydała nowe oświadczenie
Nowe oświadczenie Maffashion

źródło: Instagram Maffashion/Instagram Sebastiana Fabijańskiego/AKPA