Połącz się z nami

Najlepszy przepis Magdy Gessler na kolację walentynkową! Jest łatwy i pobudza zmysły!

Najlepszy przepis Magdy Gessler

Zdrowie i dieta

Najlepszy przepis Magdy Gessler na kolację walentynkową! Jest łatwy i pobudza zmysły!

Specjalnie dla Was znaleźliśmy najlepszy przepis Magdy Gessler na kolację walentynkową. Jest nie tylko bardzo łatwy i szybki w wykonaniu, ale również pobudzi zmysły podczas romantycznego wieczoru we dwójkę. Ten przepis na romantyczną kolację na pewno wielu z Was przypadnie do gustu! Zobaczcie!

Magda Gessler zna się na gotowaniu, jak mało kto i śmiało można powiedzieć, że jest najpopularniejszą restauratorką w naszym kraju. Gessler nie tylko sama prowadzi swoje restauracje, ale również pomaga ludziom odbić się od dna. Program „Kuchenne Rewolucje” od wiosny 2010 roku leci na ekranach naszych telewizorów i przez ten czas Magda niejednokrotnie udowodnił, że ma ogromną smykałkę do tego, co robi.

Zobaczcie również: Wylicytowane spotkanie z Magdą Gessler i jej synem. Jak wyglądała kolacja warta 50 tys. złotych?

14 lutego obchodzimy Walentynki i nie da się ukryć, że dla niektórych osób kolacja walentynkowa może być nie lada wyzwaniem. Już samo jej zaplanowanie bywa kłopotliwe, aby trafić w gusta swojej drugiej połówki. Specjalnie dla Was znaleźliśmy najlepszy, a zarazem najprostszy przepis od samej Magdy Gessler na ten wyjątkowy wieczór!

Najlepszy przepis Magdy Gessler na kolację walentynkową!

Nie od dziś wiadomo, że owoce morza są afrodyzjakami, a Magda Gessler jest ich ogromną fanką. Niejednokrotnie serwowała również poniższy przepis swojemu ukochanemu. Krewetki, które są głównym składnikiem do przygotowania walentynkowej kolacji, w połączeniu z chrzanem i imbirem na pewno dodadzą pikanterii.

Jakiś już czas temu Gessler w rozmowie z „Super Expressem” zdradziła swój najlepszy przepis na walentynkową kolację. Bez wątpienia jest to idealna okazja, aby przygotować coś ekstra i zaskoczyć swojego partnera:

„Polecam krewetki w musie z żurawiny, imbiru, chrzanu i czerwonych pomidorów. Danie jest lekkie. Ale używajmy oczywiście dużych krewetek!”– powiedziała Gessler w rozmowie z „SE”.

Jeżeli wolicie na walentynkową kolację przygotować coś bardziej wyszukanego, a zarazem prostego, to powyższy przepis sprawdzi się doskonale.

Jak nie jesteście specjalistami od owoców morza i zastanawiacie się, jak zabrać się za krewetki, aby podczas walentynkowej kolacji nie popełnić gafy, koniecznie zobaczcie poniższy filmik!

Jak zabrać się za KREWETKI?

Kontynuuj czytanie
Może Ci się spodobać...
Kliknij, aby dodać komentarz

Zostaw odpowiedź

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Więcej w Zdrowie i dieta

Do góry